Aperitiv oua umplute cu pate de rata

Ingrediente

  • 13 oua
  • 120 gr pate de rata
  • 200 gr maioneza de casa
  • 2-3 castraveciori in otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare si piper dupa gust


Mod de Preparare

  1. Ouale se spala, se pun intr-o cratita la fiert cu apa rece si sare pentru 7-10 minute. Dupa ce au fiert, se pun in apa rece pentru a se raci si a se curata usor.
  2. Curatam ouale de coji, le taiem in doua pe lungime si le scoatem cu atentie galbenusul fara ca albusul sa se rupa.
  3. Galbenusurile se paseaza bine cu furculita, adaugam pateul de rata, o lingura de maioneza, mustar, sare si piper, amestecam foarte bine totul, va arata ca o crema. Peste aceasta crema adaugam castraveciori taiati foarte marunt si amestecam dupa care trecem pa umplerea jumatatilor de ou.
  4. Cu ajutorul unei lingurite se umple fiecare jumatate de ou cu aceasta crema si le asezam pe un platou.
  5. Cu ajutorul unui pos am pus maioneza peste fiecare jumatate de ou iar deasupra am ornat cu castraveciori si gogosari taiati matunt.

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*