Batoane de ovaz cu mere

Ingrediente

  • 250 g fulgi de ovăz
  • 2 mere
  • 150 g miez de nucă
  • 3 linguri ulei extravirgin de măsline
  • 2 linguri cu miere
  • 1 linguriţă cu scorţişoară


Mod de Preparare

  1. Merele se rad pe răzătoarea mare şi se pun într-un bol.
  2. Se adaugă peste merele rase fulgii de ovăz şi miezul de nucă mărunţit.
  3. Apoi, se pune uleiul extravirgin de măsline, mierea şi scorţişoara. Se omogenizează bine ingredientele cu o spatulă de silicon.
  4. Compoziţia se toarnă într-o tavă, se nivelează, şi cu ajutorul unui cuţit se trasează linii după cum dorim să tăiem apoi batoanele.
  5. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentru 35 de minute.


Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra nu uita sa o distribui prietenilor !

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*