Paste

Reteta Paste alla napoletana

Am preparat reteta de paste alla napoletana tras de mineca de busuiocul proaspat din frigider si de usturoiul nou luat din piata de la o mamaica … Chiar acum primesc felicitari … “Excelente sint” striga din sufragerie Irina :)) … Va recomand sa pregatiti aceasta reteta de Paste alla napoletana …

Cocktail cu alcool

Reteta Caipirinha Cocktail

Caipirinha e mai mult decat o bautura, e o sarbatoare in pahar. Zdrobeste intr-un pahar 2 lingurite de zahar si jumatate de lime. Adauga 60 ml cachaça si gheata. Amesteca bine, inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe plaja din Rio!

Cocktail cu alcool

Reteta Pina Colada

Cand vrei sa eviti avionul, dar sa calatoresti cu papilele gustative, e timpul pentru Piña Colada. In blender, combina 90 ml rom alb, 120 ml suc de ananas si 60 ml lapte de cocos. Gheata, blend si te-ai teleportat pe o plaja tropicala!

Martini cocktail reteta
Cocktail cu alcool

Reteta Martini cocktail

Asa-i ca vrei sa te simti James Bond? Martini e raspunsul. Intr-un shaker, adauga 90 ml gin si 15 ml vermut uscat. Cu gheata in shaker, amesteca usor si toarna intr-un pahar elegant. Daca te simti aventuros, decoreaza cu o maslina.

Cocktail Cosmopolitan
Cocktail cu alcool

Reteta Cocktail Cosmopolitan

Cosmopolitan – un cocktail simplu, dar elegant, care a obișnuit consumatorii cu un gust inconfundabil și o apariție aparte datorită culorilor sale. Are un gust fructat, ceea ce îl face perfect pentru o seară în care vrei să te relaxezi în oraș sau poate chiar pentru un eveniment.