Chiftelute

Ingrediente

  • 400 g carne tocata de porc
  • un ou
  • un cartof mare
  • 3 felii de paine
  • o ceapa
  • doi catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper
  • patrunjel


Mod de Preparare

  1. Intr-un bol punem carnea tocata, painea inmuiata in apa sau lapte, cartoful dat pe razatoarea fina stors bine si ceapa si usturoiul rase fin si ele. Adaugam oul, sare si piper proaspat rasnit , patrunjelul tocat.
  2. Amestecam foarte bine compozitia cu mana, acoperim bolul si lasam la rece o ora.
  3. Apoi formam chiftelute putin mai mici decat o nuca. Daca doriti, le puteti tavali prin faina sau pesmet inainte de a le praji.
  4. Sau, daca preferati varianta mai usoara si mai sanatoasa, asezati-le intr-o tava acoperit cu hartie de copt, stropiti-le cu ulei ci coaceti-le 25-39 de minute la 180 de grade C, cuptor preincalzit.

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*