Ingrediente
- 500 gr carne de miel cu os
- 1 legatura ceapa verde
- 1 morcov mare
- 1 bucata pastarnac
- 300 ml rosii pasate
- sare
- piper negru macinat
- leustean verde
Mod de Preparare
- Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.
- Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar ceapa verde o tocam marunt, separat partea alba de cea verde.
- Cand carnea este fiarta de jumatate, adaugam morcovul, pastarnacul si partea alba de la ceapa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam rosiile, sare si piper dupa gust. Cand rosiile au fiert, adaugam partea verde a cepelor si leusteanul tocat fin si mai dam 2-3 clocote.
Pofta buna ! Daca v-a placut reteta nu uitati sa o distribuiti mai departe prietenilor