Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • Carne tocata de porc sau amestec de porc si vita 700g
  • Orez 50g
  • Doua oua
  • O ceapa mare
  • Sare si piper dupa gust
  • 3 litri de apa
  • O ceapa mare
  • O jumatate de telina cu radacina
  • Doi morcovi
  • Un ardei rosu mare
  • O jumatate de cana de orez
  • Sos de rosii 150g
  • Bors sau lamaie dupa gustul fiecaruia
  • O legatura de patrunjel si sare dupa gust


Mod de Preparare

  1. Se amesteca carnea tocata cu orezul, o ceapa tocata, piper, sare si 2 oua, apoi e formeaza perisoarele si se aseaza pe un platou umed. Se curata legumele se toaca si se pun impreuna cu cateva linguri de ulei si o jumatate cana apa intr-o oala incapatoare, oala in care vom prepara ciorba noastra de perisoare
  2. Se lasa sa se inmoaie usor legumele la foc mic, iar cand sau inmuiat se adauga 2 litri de apa si se lasa sa fiarba 20 minute. Dupa cele 20 de minute se adauga o cana de apa rece si se reduce flacara aragazului, apoi se pun perisoarele in ciorba, una cate una, cu ajutorul unei linguri. Se mareste flacara aragazului si se lasa sa farba. Dupa circa 30 de minute se adauga orezul. Este apoi randul sosului de rosii sa fie adaugat in ciorba.
  3. Se lasa sa se inmoaie usor legumele la foc mic, iar cand sau inmuiat se adauga 2 litri de apa si se lasa sa fiarba 20 minute. Dupa cele 20 de minute se adauga o cana de apa rece si se reduce flacara aragazului, apoi se pun perisoarele in ciorba, una cate una, cu ajutorul unei linguri. Se mareste flacara aragazului si se lasa sa farba. Dupa circa 30 de minute se adauga orezul. Este apoi randul sosului de rosii sa fie adaugat in ciorba.


Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*