Ingrediente
- 700 g carne de vita cu os
- 2-3 rosii mari
- 2 cepe
- 1/2 ardei gras
- 1/2 ardei capia
- 1 buc. mica radacina de telina
- 2 morcovi
- 1 cartof
- 2 oua
- fidea
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de Preparare
- Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert.
- Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o o ora, de cand a inceput sa fiarba.
- Intre timp, am pregatit legumele.
- Ceapa am lasat-o intreaga, la fel si bucata de telina, morcovii i-am taiat rondele mai groase, iar ardeiul bastonase.
- Le-am pus in oala, am adaugat sare si le-am lasat sa fiarba 30 min.
- Am taiat rosiile si cartofii cubulete, apoi le-am pus in oala.
- Am potrivit gustul de sare si piper si am mai lasat pe foc pana au fiert cartofii.
- Am adaugat fideaua si am lasat sa fiarba pana am pregatit ouale.
- Ouale le-am batut cu furculita impreuna cu sare si piper, apoi le-am adaugat in ciorba, putin cate putin, amestecand cu lingura continuu in ciorba.
- La sfarsit, am adaugat patrunjel si am mai lasat aproximativ 2 min pe foc, apoi am oprit focul.
- Am servit cu paine prajita si ardei iute.