Ingrediente
- 700- 800 g carne de miel
- 5-6 fire de usturoi verde
- 100 g bulion
- marar
- 200 g orez
- 2-3 fire de ceapa verde
- 50 ml ulei
- sare
Mod de Preparare
- Taiem ceapa rondele si o punem la calit in ulei incins. Adaugam orezul si mai lasam 4-5 minute sa se patrunda putin, adaugam apa si sare dupa gust si lasam la fiert.
- Carnea de miel o punem intr-o tava, adaugam usturoiul taiat rondele si bulionul dizolvat in apa. Presaram sare si dam la cuptor 45-50 de minute, sau pana cand carnea de miel este gatita. Daca este nevoie, mai adaugam apa din cand in cand. La final, adaugam in friptura si mararul tocat marunt.
- Servim friptura cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra nu uita sa o distribui, pofta buna !