Ingrediente
- o lipie
- 250 gr carne de vita
- un ardei rosu
- o bucata mica de rucola
- o ceapa rosie
- o rosie, sau rosii chery
- 50 grcascaval
- 50 ml de ulei
- sare si piper dupa gust
Mod de Preparare
- Călim ceapa și ardeiul, prăjim carnea de vita max. 5 min la foc tare, adăugăm sare și piper după gust
- Pregătim lipia, practic tragem puțin în tigaia încinsă lipia, după care punem ingredientele pe o parte a lipiei (semicerc),întâi așezăm bucățile de carne, apoi ardeiul cu ceapa, apoi roșiile. Punem cașcavalul ras și rucola (după preferințe😊)Închidem, pliem lipia, după care am așezat-o 2 min în tigaia încinsă, în felul acesta se topește cașcavalul!
Daca ti-a placut reteta nu uita sa ne dai un like pe facebook si instagram. Pofta buna