Lipie cu carne de vită, cașcaval și rucola

Ingrediente

  • o lipie
  • 250 gr carne de vita
  • un ardei rosu
  • o bucata mica de rucola
  • o ceapa rosie
  • o rosie, sau rosii chery
  • 50 grcascaval
  • 50 ml de ulei
  • sare si piper dupa gust


Mod de Preparare

  1. Călim ceapa și ardeiul, prăjim carnea de vita max. 5 min la foc tare, adăugăm sare și piper după gust
  2. Pregătim lipia, practic tragem puțin în tigaia încinsă lipia, după care punem ingredientele pe o parte a lipiei (semicerc),întâi așezăm bucățile de carne, apoi ardeiul cu ceapa, apoi roșiile. Punem cașcavalul ras și rucola (după preferințe😊)Închidem, pliem lipia, după care am așezat-o 2 min în tigaia încinsă, în felul acesta se topește cașcavalul!

Daca ti-a placut reteta nu uita sa ne dai un like pe facebook si instagram. Pofta buna

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*