Aceasta reteta de creveti este ideala pentru o cina perfecta alaturi de cei dragi din familie
Mancaruri
Retete culinare cu mancaruri pentru toate gusturile
Mazare cu carne de pui
Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa este o mancare atat de simpla, si totusi delicioasa! Am crescut cu aceasta mancare si acum o preparam si noi cu mare drag.
Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida
Cand n-ai chef de stat prea mult in bucatarie si vrei ceva si bun, incearca aceste Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida.
Cel mai mult imi place ca totul se gateste intr-o singura tigaie si este super gustoasa. Merge cu un piure pufos de cartofi, ceva muraturi sau o salata de varza.
Pentru Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne tocata, ceapa, ceapa verde, usturoi, verdeata, suc rosii.
Ciolan afumat,fiert in bere la cuptor cu varza calita
O mancare aromata cu un gust combinat de afumatura si usturoi pentru zilele geroase de iarna.Ciolanul preparat in acest mod merge ideal langa o iahnie de fasole,dar cum mie imi place mai mult varza,am ales varianta asta.
Varza la cuptor cu ciolan afumat
O reteta gustoasa cu varza murata si ciolan afumat la cupor, o mancare nemaipomenita
Mancare de ciuperci cu masline
Aceasta mancare este grozava pentru zilele de post. Nu se face deloc greu, nu are ingrediente sofisticate si iese foarte gustoasa. O puteti pregati si in celelalte zile, sa o serviti ca si garnitura langa o bucata de carne la gratar, cuptor sau tigaie. Eu am folosit ciuperci la conserva, dar merg foarte bine si cele proaspete.
Tocanita de miel
Pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor
Carnea de miel este ‘confiata’ , caci este gatita timp indelungat la cuptor la temperatura scazuta.
Rezultatul este minunat si carnea se topeste in gura.
Pentru Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ardei, paprika.
Pulpe de pui barbeque la cuptor
Pulpe de pui asa gustoase ca si acestea, nu am mai mancat de mult. Le-am pregatit acum ceva timp si mi-au placut foarte mult. Se fac tare usor, nu necesita bibileala, dar gustul este grozav. Le puteti incerca si voi!
Mamaliga in apa fiarta
Mămăliga este unul dintre preparatele de bază din bucătăria românească. Pentru a obține o mămăligă perfectă pe care să o consumi atât ca garnitură, cât și ca fel de mâncare principal
Citeşte întreaga ştire: Cum faci mămăliga. Cele mai bune trucuri și rețete ca să iasă perfect