Ingrediente
- 350 g Piept de pui
- 400 g boabe de mazăre
- 1 morcov
- 1 ceapă
- O lingură de ulei
- puțin ulei
- 2 linguri pastă de roșii
- 100 ml apă
- sare si piper după gust
Mod de Preparare
- Tăiem ceapa și morcovul mărunt și le călim în puțin ulei până când se înmoaie.
- Tăiem mini-fileurile în 3-4 bucăți (sau le putem lăsa întregi) și le adăugăm peste ceapă. Le prăjim câteva minute până când își schimbă culoarea, apoi adăugăm și mazărea, apa și pasta de roșii. Presărăm sare și piper după gust.
- Lăsăm să fiarbă 30 de minute la foc mic, până când mazărea devine moale, amestecând din când în când.
- Se poate folosi mazăre gata fiartă, din conservă sau congelată. Timpul de fierbere se va adapta în funcție de instrucțiunile de pe etichetă.