Ingrediente
- 4 oua
- 200 g muschiulet de porc
- 70 g cas de oaie de la sare
- 130 g branza vaci
- 2 linguri smantana
- 3 linguri cu faina(60g)
- 1 ardei gras rosu taiat cubulete
- Cateva masline feliate
- Piper mozaic proaspat macinat dupa gust
Mod de Preparare
- Am ras casul de oaie sarat si am taiat muschiuletul si ardeiul cubulete.
- Am batut ouale, am adaugat casul, branza de vaci, faina, smantana si am amestecat bine. Apoi am adaugat muschiuletul si ardeiul.
- Am turnat compozitia in forma tapetata cu hartie de copt unsa putin cu ulei si am dat la cuptor la foc mediu, 35 minute.
- Nu a iesit foarte inalta, deoarece am folosit un vas cam mare pentru o singura reteta, dar nu ne-a deranjat lucrul acesta. Merge foarte bine impreuna cu salata preferata.
Pofta buna ! Daca v-a placut reteta noastra, nu uitati sa o distribuiti si prietenilor pe facebook