Ingrediente
- 2 ouă
- 50 g spanac
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare
- piper
- 30g parmezan
- roșii cherry
- ardei gras roșu
Mod de Preparare
- Spanacul se spală bine, sub jet de apă și apoi se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă. Se taie fâșii.
- Se încinge tigaia și se unge cu uleiul de măsline, la foc mic.
- Între timp, se mixează ouăle cu un praf de sare și cu piper, după gust. Se adaugă spanacul și parmezanul dat pe răzătoare cu ochiuri mici.
- Se toarnă compoziția în tigaie și se lasă să se prăjească la foc mic.
- Când omleta se leagă și se rumenește se întoarce omleta pe partea cealaltă cu o spatulă și se mai lasă 1-2 minute. Se ia tigaia de pe foc și se transferă omleta pe o farfurie.
- Se decorează cu roșii cherry, felii de ardei gras și se servește imediat.