Omleta cu spanac si parmezan

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 50 g spanac
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 30g parmezan
  • roșii cherry
  • ardei gras roșu


Mod de Preparare

  1. Spanacul se spală bine, sub jet de apă și apoi se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă. Se taie fâșii.
  2. Se încinge tigaia și se unge cu uleiul de măsline, la foc mic.
  3. Între timp, se mixează ouăle cu un praf de sare și cu piper, după gust. Se adaugă spanacul și parmezanul dat pe răzătoare cu ochiuri mici.
  4. Se toarnă compoziția în tigaie și se lasă să se prăjească la foc mic.
  5. Când omleta se leagă și se rumenește se întoarce omleta pe partea cealaltă cu o spatulă și se mai lasă 1-2 minute. Se ia tigaia de pe foc și se transferă omleta pe o farfurie.
  6. Se decorează cu roșii cherry, felii de ardei gras și se servește imediat.

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*