Ingrediente
- o bucata de kaizer
- doua galbenusuri
- o cutie mica de smantana lichida
- cativa catei de usturoi
- putin unt
- parmezan
- paste
- sare si piper dupa gust
Mod de Preparare
- Fierbem pastele dupa cum scrie pe cutie, pentru o digestie buna pastele ar trebui sa iasa aldente
- Intre timp punem untul intr-o tigaie de teflon si cand s-a topit adaugam cativa catei de usturoi doar pentru aroma.
- Punem apoi kaizerul taiat feliute si il lasam sa se rumeneasca putin. Il scoatem apoi din tigaie si indepartam usturoiul.
- Galbenusurile le amestecam cu smantana, putina sare si piper si adaugam si kaizerul.
- Cand pastele sunt fierte, le scurgem bine de apa si le punem fierbinti peste amestecul cu smantana si kaizer. Amestecam bine de tot si apoi presaram parmesan deasupra.
Pofta buna !!! Daca ti a placut reteta noastra nu uita sa ne dai un fallow si un like pe paginile noastre de instagram si facebook!!! Mult succes si nu uita sa mananci sanatos !