Pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor

Ingrediente

  • 1 pulpă de miel 2,3kg
  • 2 linguri de paprika dulce
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei


Mod de Preparare

  1. Puneti pulpa de miel pe o hartie de copt lunga.
    Condimentati cu paprika, sare si piper.
    Ungeti-o cu ulei.
  2. Intepati pulpa si introduceti cateii de usturoi.
    Puneti peste pulpa ceapa taiata lamele. Inchideti bine pulpa de miel in foaia de copt. Derulati apoi o foaie de aluminium si infasurati-o in ea, sa fie inchisa ermetic
  3. Puneti intr-un vas de cuptor si dati la cuptorul incalzit la 140°C.
    Lasati 3 h la temperatura scazuta..
  4. Dupa 3 ore indepartati foia de aluminium si foaia de copt.
  5. Adaugati 100 ml de apa in vas, puneti peste carne ardeiul rosu taiat lamele si dati o ora la cuptor la 180°C fara sa acoperiti.
  6. Intoarceti carnea dupa 30 de minute si arozati-o cu sosul lasat. Scoateti din cuptor si lasati carnea sa se odihneasca 30 minute.
  7. Taiati felii si serviti cu garnitura dorita: cartofi, fasole, salata de varza.

Pofta buna ! Daca v-a placut reteta noastra nu uitati sa o impartasiti si cu prietenii dvs

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*