Ingrediente
- 1 pulpă de miel 2,3kg
- 2 linguri de paprika dulce
- 1 ceapa
- 5-6 catei de usturoi
- 1 ardei rosu
- sare, piper
- 4 linguri ulei
Mod de Preparare
- Puneti pulpa de miel pe o hartie de copt lunga.
Condimentati cu paprika, sare si piper.
Ungeti-o cu ulei. - Intepati pulpa si introduceti cateii de usturoi.
Puneti peste pulpa ceapa taiata lamele. Inchideti bine pulpa de miel in foaia de copt. Derulati apoi o foaie de aluminium si infasurati-o in ea, sa fie inchisa ermetic - Puneti intr-un vas de cuptor si dati la cuptorul incalzit la 140°C.
Lasati 3 h la temperatura scazuta.. - Dupa 3 ore indepartati foia de aluminium si foaia de copt.
- Adaugati 100 ml de apa in vas, puneti peste carne ardeiul rosu taiat lamele si dati o ora la cuptor la 180°C fara sa acoperiti.
- Intoarceti carnea dupa 30 de minute si arozati-o cu sosul lasat. Scoateti din cuptor si lasati carnea sa se odihneasca 30 minute.
- Taiati felii si serviti cu garnitura dorita: cartofi, fasole, salata de varza.
Pofta buna ! Daca v-a placut reteta noastra nu uitati sa o impartasiti si cu prietenii dvs