Reteta Briose cu afine

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 180 ml lapte
  • 60 ml ulei
  • 1 ou
  • sare, vanilie
  • 100-130 g afine


Mod de Preparare

  1. Briosele cu afine se prepara extrem de simplu si rapid. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate (faina, zaharul, agentii de crestere, sarea).
  2. Intr-un alt bol sau pahar gradat le amestecam pe cele lichide (oul. laptele, uleiul si esenta de vanilie).
  3. Unim cele doua compozitii si amestecam doar pana se omogenizeaza, nu mai mult.
  4. La final incorporam afinele fara sa amestecam prea mult.
  5. Distribuim compozitia in formele pentru briose si le coacem 25-30 de minute la 170 de grade C.
  6. Puteti folosi orice fel de fructe doriti, proaspete sau congelate.
  7. Sau puteti incorpora 100 de grame de cipsuri de ciocolata, cate o lingurita de nutella sau chiar gem acrisor.

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*