Reteta Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)

Ingrediente

  • pene 350 g
  • ciuperci 220 g
  • ceapa 60 g
  • ulei 40 g
  • vegeta 5 g
  • patrunjel 1/2 leg
  • sos Bechamel 300 g


Mod de Preparare

  1. Punem penele la fiert in apa cu sare si putin ulei.
  2. Intre timp calim ceapa maruntita pana devine sticlie(galbuie), dupa care adaugam ciupercile taiate si le calim pana se evapora apa din ele. Se ia de pe foc oala cu ciupercile calite si se adauga patrunjel maruntit si vegeta, se amesteca putin dupa care se adauga sosul Bechamel.
  3. Se pun pastele stoarse in farfurii si peste sosul roma gata preparat. Am pus si un patrunjel de ornament.

Daca ti-a placut reteta noastra nu uita sa o distribui

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*