Reteta penne cu ton

Ingrediente

  • 400 g penne
  • 1 cutie ton in ulei de masline
  • 3 catei usturoi (eu i-am pus intregi ca mai apoi sa-i indepartez usor
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingura oregano
  • sare si piper dupa gust


Mod de Preparare

  1. Cum se prepara Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor
  2. Punem pastele la fiert in apa cu sare si le fierbem conform indicatiilor pe ambalaj. Atentie, sa nu lasam pastele mult la fiert, trebuie sa fie al dente.
  3. Intr-o tigaie bine incinsa adaugam conserva de ton cu ulei de masline, oregano si usturoiul pisat, prajim pentru cateva minute apoi adaugam sucul de rosii.
  4. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba cam 30 de minute pana scade. Rasturnam sosul peste pastele bine scurse de apa. Amestecam bine, acoperim cu un capac si lasam cam 10 minute ca pastele sa se absoarba sucul. Apoi amestecam si servim.
  5. Dupa gust se poate adauga si parmezan, pofta buna

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*