Intodeauna mi-au placut sarmalele, mai ales cele in foi de varza murata. Reteta mea este una simpla, foarte gustoasa si usor de preparat.
Carne de porc
Retete culinare cu carne de porc
Ciolan afumat,fiert in bere la cuptor cu varza calita
O mancare aromata cu un gust combinat de afumatura si usturoi pentru zilele geroase de iarna.Ciolanul preparat in acest mod merge ideal langa o iahnie de fasole,dar cum mie imi place mai mult varza,am ales varianta asta.
Varza la cuptor cu ciolan afumat
O reteta gustoasa cu varza murata si ciolan afumat la cupor, o mancare nemaipomenita
Omleta cu muschiulet de porc
Daca vrei pregatesti aceasta reteta de omleta cu muschiulet ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, muschi, cas, branza vaci, smantana, faina, ardei gras si masline.
Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare este un preparat de specific romanesc,, o ciorba des intalnita in casa fiecarui roman.
Chiftelute
Reteta de chiftelute aperitiv este simpla si se prepara usor. Chiftelutele sunt nelipsite de pe platourile cu aperitive si dispar mereu printre primele.
Sarmale moldovenesti
In Romania, sarmalele se bucura de o apreciere in toate regiunile tarii si sunt considerate o mancare cu un simbolism aparte. Chiar si oala de sarmale din lut are un loc privilegiat in bucatariile romanilor, se regaseste in majoritatea caselor si este considerata un element de baza in obtinerea gustului autentic de sarmale.