Ciorba Rădăuțeană este o supă românească delicioasă, similară ciorbei de burtă, dar făcută cu carne de pui. Este ușor acrișoară și foarte aromată.
Ciorbe si supe
Retete culinare cu ciorbe si supe traditionale romanesti
Reteta ciorba de loboda cu stevie
Astăzi vă împărtășim o rețetă delicioasă și sănătoasă de ciorbă de lobodă cu ștevie. O mâncare plină de savoare, perfectă pentru cei care preferă preparatele fără carne.
Ciorba de miel cu rosii
Retete pascale
Desigur ciorba de miel nu poate lipsi din meniul pascal, acrita dupa gustul propriu si asezonata din plin cu leustean verde.
Supa tatareasca de berbecut
O supa revigoranta simplu de gatit si foarte buna .
La aceasta supa toate legumele se taie bucati mari.
In alte zone se scoate carnea pe un platou si se mananca separat de aia probabil unii o prefera ca supa antimahmureala.
Supa crema de legume
O supa crema de legume este cea mai buna si vitaminizata mancare atunci cand tinem post, o recomand tuturor pentru o viata sanatoasa.
Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare este un preparat de specific romanesc,, o ciorba des intalnita in casa fiecarui roman.
Supa de pui
Supa de pui este un preparat simplu, care poate fi pregătit într-o varietate de feluri. Îți asigură o masă ușoară, dar hrănitoare, iar procesul de gătire este extrem de simplu. Mai jos îți spunem cum să pregătești la tine acasă cea mai bună supă de pui