Salata bulgareasca

Ingrediente

  • un castravete mare
  • 250g de rosii
  • o ceapa rosie
  • 200 g branza feta
  • 2 ardei grasi
  • 80g de masline negre sau verzi
  • 150g de sunca
  • un ousor fiert
  • 50ml ulei de masline
  • 10-15ml (o lingura) de otet
  • sare si piper dupa gust


Mod de Preparare

  1. Pentru aceasta salata legumele se spala si se sterg de apa.
    Castravetii daca sunt proaspeti si nu prea batrani se lasa cu tot cu coaja.
  2. Legumele se taie in cuburi, iar ceapa solzisori.
  3. Pune toate ingredientele taiate intr-un castron si adauga maslinele fara samburi, ardeiul crud curatat si tocat, sunca taiata feliute subtiri, oul fiert taiat feliute si dressingul, compus din uleiul de masline, otet, sare si piper.
  4. Amesteca toate ingredientele pentru salata bulgareasca, apoi serveste-o cu branza feta presarata suplimentar deasupra.


POFTA BUNA SA AVETI !!! NU UITATI DACA V A PLACUT RETETA SA NE DATI UN LIKE PE FB SI INSTAGRAM

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*