Ingrediente
- 150 g fidea cu ou
- doi cartofi
- doi morcovi
- o felie de telina
- 4 pulpe de pui
- sare, piper dupa gust si cateva fire de marar
Mod de Preparare
- Pentru început, pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare şi se se spumează foarte bine de câte ori este cazul. Când pulpele încep să fiarbă, vei observa că deasupra vasului se ridică spumă.<.li>
- Între timp se pregătesc legumele pe care le vom adăuga în supa de pui. Se taie cât mai mărunt cartofii, morcovii şi ţelina şi se adaugă în oala cu supă, dar doar după ce spuma nu se mai formează. Se lasă totul la fiert până ce atât carnea, cât şi legumele sunt pătrunse.
- Când toate legumele sunt bine fierte, în supa de pui se adaugă fideaua şi se acoperă vasul cu un capac. Se lasă aşa timp de 10 minute, timp în care fideaua se înmoaie suficient.