Supa tatareasca de berbecut

Ingrediente

  • 500 g de carne berbecut portionata in bucati potrivite
  • 3 rosii taiate bucati mari
  • 5 cartofi potriviti
  • un ardei gras
  • un morcov mare
  • 2 cepe
  • o foaie dafin
  • cateva boabe de piper
  • verdeata dupa gust (marar,patrunjel,frunze coriandru)
  • sare piper dupa gust


Mod de Preparare

  1. Carnea am spalat-o si am pus-o intr-o oala cu apa rece si am pus-o pe foc.
  2. Dupa ce a clocotit putin, cam 3 minute, am clatit carnea si i-am schimbat apa.
  3. Am adaugat o ceapa intreaga, foaia de dafin, boabele de piper si am lasat-o la fiert.
  4. Am testat cu o furculita carnea si cand furculita a intrat usor in carne, am scos ceapa intreaga, am adaugat morcovul taiat rondele si am lasat la fiert cam 8 minute,apoi am adaugat cealalta ceapa tocata semiluna si cartofii bucati mari.
  5. Cand cartofii s-au fiert, am adaugat rosiile taiate bucati mari felii si ardeiul gras taiat tot bucati mari.
  6. Am lasat la foc mic inca 10 minute.
    Supa este gata.
    Se serveste cu verdeata preferata si ardei iute.

Pofta buna !!! Daca ti-a placut reteta noastra nu uita sa o distribui pe facebook !

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*