Ingrediente
- 500 g de carne berbecut portionata in bucati potrivite
- 3 rosii taiate bucati mari
- 5 cartofi potriviti
- un ardei gras
- un morcov mare
- 2 cepe
- o foaie dafin
- cateva boabe de piper
- verdeata dupa gust (marar,patrunjel,frunze coriandru)
- sare piper dupa gust
Mod de Preparare
- Carnea am spalat-o si am pus-o intr-o oala cu apa rece si am pus-o pe foc.
- Dupa ce a clocotit putin, cam 3 minute, am clatit carnea si i-am schimbat apa.
- Am adaugat o ceapa intreaga, foaia de dafin, boabele de piper si am lasat-o la fiert.
- Am testat cu o furculita carnea si cand furculita a intrat usor in carne, am scos ceapa intreaga, am adaugat morcovul taiat rondele si am lasat la fiert cam 8 minute,apoi am adaugat cealalta ceapa tocata semiluna si cartofii bucati mari.
- Cand cartofii s-au fiert, am adaugat rosiile taiate bucati mari felii si ardeiul gras taiat tot bucati mari.
- Am lasat la foc mic inca 10 minute.
Supa este gata.
Se serveste cu verdeata preferata si ardei iute.
Pofta buna !!! Daca ti-a placut reteta noastra nu uita sa o distribui pe facebook !