Tarta cu mere si caramel

Tarta cu mere si caramel

Ingrediente

  • aluat foietaj Bella
  • 2 kg mere
  • 300 gr zahar
  • 100 g unt


Mod de Preparare

  1. Curatam merele de coaja si cotoare si le taiem in 4.
  2. Intr-o cratita incapatoare, punem la caramelizat zaharul si, cand s-a topit tot si a devenit auriu, adaugam untul si amestecam bine sa se omogenizeze. Adaugam merele si le intoarcem pe toate partile ca sa se prinda caramelul de ele.
  3. Luam o tava mai inalta si asezam merele felie langa felie, apoi turnam si sosul rezultat. Asezam foaia de aluat peste mere, avand grija sa indoim in interior.
  4. Dam la cuptor la foc mediua cca. 40 min, pana se rumeneste frumos.
  5. Serivim calda, cu o cupa de ingheteata deasupra, sau fara.

Daca ti-a placut reteta noastra nu uita sa o distribui

Ambasada bebelușilor somnoroși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*